Dwójka bez plusa - Janczewska-Radwan, Anna (Menedżer Zdrowia, 2014)
Działania Ministerstwa Zdrowia w IV kwartale 2014 r. oceniam na 2 punkty w skali 5-punktowej – pisze Anna Janczewska-Radwan, odpowiedzialna za resort zdrowia Gospodarczego Gabinetu Cieni BCC. Prosiliśmy ją, by dla „Menedżera Zdrowia” oceniła dokonania resortu od października do grudnia ubiegłego roku.