Trzy razy P: pakiet pełen pytań - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2014)
Z punktu widzenia prawnego mamy pakiet regulacji dotyczących realizacji koncepcji usprawnienia diagnostyki i leczenia onkologicznego w Polsce – uchwalone zmiany ustaw, wdrożone rozporządzenia i opublikowane zarządzenia prezesa NFZ. Wszystko powinno być jasne. Niestety, nie jest.