Żyła złota powyżej siedemdziesiątki - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Czy współczesny świat rozumie i dostrzega problemy seniorów, czy jest im przychylny? Jedno jest pewne: w biznesie medycznym, a szerzej na całym rynku medycznym nie ma innego wyjścia – trzeba te problemy rozumieć. Za pacjentami w podeszłym wieku idą pieniądze.