Rak nie czeka w kolejceRozmowa z Krystyną Pieczyńską, dyrektor Zachodniopomorskiego Centrum Onkologii, Menedżerem Roku 2014 w Ochronie Zdrowia w kategorii Placówki Publiczne - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Nie wolno zapominać o pieniądzach. Wszystkie rozwiązania wprowadzające nowe metody diagnostyczne czy lecznicze, inwestycje budowlane, dbałość o środowisko – są wysiłkiem finansowym – mówi Krystyna Pieczyńska.