Po prostu ciśnienieRozmowa z Mariuszem Kubickim, dyrektorem marketingu kardiologicznego, diabetologicznego i neurologicznego Polpharmy, laureatem konkursu Sukces Roku 2014 w Ochronie Zdrowia – Liderzy Medycyny w kategorii Działalność Edukacyjno-Szkoleniowa za kampanię „Ciśnienie na życie” - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Kampanie społeczne w dziedzinie ochrony zdrowia często koncentrują się na edukacji, lecz nie zawsze wpływają na zmianę zachowań ludzi. Wyzwaniem była więc dla nas nie tylko edukacja, lecz przede wszystkim nakłonienie Polaków do kontroli ciśnienia tętniczego – mówi Mariusz Kubicki.