Potencjał dobroci: sześć milionówRozmowa z Izą Szumielewicz, dyrektor Fundacji Radia ZET, Liderem Roku 2014 w Ochronie Zdrowia w kategorii Działalność Charytatywna - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Dzięki Fundacji Radia ZET powstała pierwsza w Europie pediatryczna sala hybrydowa. Gdy ją zobaczyłam, skojarzyła mi się ze statkiem kosmicznym. To naprawdę cudo techniki. Nie mam żadnych wątpliwości, że to była dobra inwestycja. Warto było wydać 5 mln zł – mówi Iza Szumielewicz.