Słowa, które lecząRozmowa z Magdaleną Zmysłowską, prezes Primum PR, Liderem Roku 2014 w Ochronie Zdrowia w kategorii Media i PR - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Czy komunikacja dotycząca zagadnień związanych z ochroną zdrowia jest trudniejsza niż w innych obszarach gospodarki? Zdecydowanie tak. I to z kilku powodów. Najważniejszymi problemami są język medycyny oraz trudna do przyswojenia wiedza – mówi Magdalena Zmysłowska.