Innowacyjność to nasza dewiza Rozmowa z Witoldem Rużyłło, dyrektorem Instytutu Kardiologii w Aninie - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Jestem dumny z wszystkiego, co udało mi się osiągnąć, ale najbardziej z rozwoju metod kardiologii interwencyjnej, która zastępuje w pewnym procencie leczenie chirurgiczne – mówi Witold Rużyłło.