Dwa miesiące po - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Pod koniec grudnia na pytanie, czy wiemy, jak zadziała pakiet, mogliśmy powiedzieć: wiemy, że nic nie wiemy. Dzisiaj, po miesiącu praktyki, setkach zadanych pytań i uzyskanych mętnych odpowiedzi, a zwłaszcza po rozliczeniu pierwszego miesiąca, nasza wiedza jest większa. Teraz ze znacznie większą pewnością siebie możemy zadawać pytanie: po co nam to było?