Rada na zdrowie (Menedżer Zdrowia, 2015)
W styczniu na Zamku Królewskim w Warszawie po raz 14. odbyła się gala konkursu Sukces Roku w Ochronie Zdrowia – Liderzy Medycyny. Wydarzenie poprzedziła debata oksfordzka „Priorytety 2015. Cele i dylematy systemu opieki zdrowotnej”. Eksperci dyskutowali o najważniejszych problemach ochrony zdrowia.