Dolnośląskie e-Zdrowie - Krasoń, Michał (Menedżer Zdrowia, 2015)
Jednym z przedsięwzięć współfinansowanych przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2007–2013 jest projekt Dolnośląskie e-Zdrowie etap 2 – Elektroniczna Dokumentacja Medyczna.