Papierowy smok - Aleksandrowicz, Iwona Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2015)
Dokumentacja medyczna w formie papierowej miała w zeszłym roku przejść do historii. Zmiany zostały jednak odroczone, a pakiety kolejkowy i onkologiczny dowodzą, że papierowa dokumentacja ma się dobrze. Co więcej, pojawiają się nowe problemy związane z jej prowadzeniem.