Karuzela stanowisk - Kubicki, Marek (Menedżer Zdrowia, 2015)
Rynek medyczny charakteryzuje się stabilnością i stałym wzrostem, jest uważany za bezpieczną i pewną inwestycję. Rok 2014 dla polskich firm był czasem przejęć i wdrażania nowych strategii, a 2015 także zapowiada się obiecująco. Skoro jednak jest tak dobrze, dlaczego prawie wszystkie największe sieci medyczne przeprowadziły roszady personalne i szukają nowych rozwiązań bądź produktów?