Gadał dziad do obrazu - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
„Nasze kury polskie, idąc za przykładem bohaterskich kur radzieckich, zniosły o 3,6 jaja więcej niż kury zgniłego Zachodu” – ta parodia słów Władysława Gomułki przypomniała mi się natychmiast, gdy słuchałem konferencji prasowej Bartosza Arłukowicza, w trakcie której opisywał on trzy miesiące działania pakietu onkologicznego.