Z głową w piasku - Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Szybkim krokami zbliżają się wybory prezydenckie, a mówiąc po staropolsku – parlamentarne za pasem. Jest to naturalny czas podsumowań i planów na przyszłość. Niestety, poza niektórymi wypowiedziami Andrzeja Dudy pozostali kandydaci na urząd prezydenta niewiele mają do powiedzenia w sprawie systemu ochrony zdrowia i wolą nie wchodzić na grząski grunt. Jest to może wygodne dla nich, ale na pewno niedobre dla Polski.