Odpowiadamy na potrzeby pacjentówRozmowa z dr. hab. n. med. Stanisławem Góździem, dyrektorem Świętokrzyskiego Centrum Onkologii - Klejnowska, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2015)
W grudniu ubiegłego roku w Świętokrzyskim Centrum Onkologii uruchomione zostało profesjonalne medyczne call center . O to, jak funkcjonuje placówka z wdrożonym przez firmę IRONteam systemem GATEway, zapytaliśmy dyrektora ŚCO dr. hab. n. med. Stanisława Góździa.