Na zdrowie. Publiczne - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2015)
Od miesięcy otrzymujemy narastająco dawkowaną informację o mającej uporządkować wszystko w zdrowiu ustawie o zdrowiu publicznym. W zapowiedziach tej „długo przez wszystkich oczekiwanej” regulacji prawnej przedstawia się ją jako „konstytucję zdrowia Polaków” i rozwiązanie niemal wszystkich problemów polskiego systemu ochrony zdrowia.