Wodzenie na… zglajszachtowanie - Ziemniak, Grzegorz (Menedżer Zdrowia, 2015)
Diabeł tkwi w szczegółach, ale przede wszystkim w intencjach. A dobrymi intencjami diabeł interesuje się szczególnie, w celu wybrukowania nimi piekła. Mowa o mapach potrzeb zdrowotnych. Bo kto nie zostanie na nie naniesiony, tego… nie ma. Trzeba też dodać, że bez rzetelnych map potrzeb zdrowotnych nie będzie unijnych pieniędzy.