Nie jestem wielbłądem - Bartela, Edyta (Menedżer Zdrowia, 2015)
Zasady opisane w procedurze cywilnej ostatnimi czasy, po nowelizacji, zdają się jeszcze bardziej komplikować dochodzenie roszczeń przez pacjentów występujących w procesie jako powodowie. Trudno bez wykształcenia prawniczego poprowadzić swoją sprawę tak, by nie narazić się na oddalenie powództwa.