W trosce o najmłodszych pacjentów Rozmowa z Tomaszem Maciejewskim, dyrektorem Instytutu Matki i Dziecka w Warszawie - Oleś, Marta (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Jako dyrektor instytutu jestem szczególnie wyczulony na sprawne funkcjonowanie wszystkich jego jednostek organizacyjnych. Dużą wagę przykładam do jakości i efektywności świadczonych usług oraz nowoczesnych narzędzi komunikacji wewnętrznej i zewnętrznej. Chcąc poznać opinię pacjentów o placówce, zdecydowałem się na przeprowadzenie przez firmę IRONteam badania poziomu satysfakcji naszych pacjentów – mówi Maciejewski.