VI Forum Ochrony Zdrowia XXV Forum Ekonomicznego (Menedżer Zdrowia, 2015)
Trudno dyskutować o przyszłości kraju – jego ekonomii, gospodarce, finansach, nie uwzględniając ochrony zdrowia, która generuje 10 proc. PKB państwa i daje pracę wielu milionom obywateli. Podczas VI Forum Ochrony Zdrowia niezbędna będzie analiza pakietu onkologicznego, jak również dyskusja dotycząca organizacji szpitali, zarządzania nimi oraz ich restrukturyzacji.