Rzut na taśmę - Aleksandrowicz, Iwona Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2015)
Na finiszu kadencji parlamentu wiele uwagi poświęcono ochronie zdrowia. Pojawiły się liczne projekty nowych ustaw i zapowiedzi obszernych nowelizacji. Czy to wstęp do zmian systemowych czy tylko próba poprawy wizerunku?