Szkiełko, waga i oko - Skindzielewska, Alicja; Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2015)
Fatalną wycenę świadczeń medycznych podaje się jako jedną z przyczyn zadłużenia szpitali. Przyznaje to nawet Narodowy Fundusz Zdrowia. Jak to działa i jak to zmienić?