Cele bez planu - Bogucki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Każda skuteczna forma zarządzania wymaga strategii. Przygotowanie dobrej strategii wymaga wizji, doświadczenia i pomysłu na właściwe działania. Czy dokument przygotowany w Ministerstwie Zdrowia po objęciu resortu przez Mariana Zembalę spełnia te kryteria?