Nerwowa stagnacja - Aleksandrowicz, Iwona Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2015)
Koniec kadencji parlamentu skłania do podsumowań. Mimo że nie zdecydowano się na radykalne reformy, wiele nowych rozwiązań prawnych wywoływało kontrowersje. Jak zmieniała się rzeczywistość prawna przez minione cztery lata? I czy na lepsze?