Szanse i nadzieje polskiej medycyny (Menedżer Zdrowia, 2015)
Wprowadzenie do polskiego systemu ochrony zdrowia telemedycyny, prezentacja raportu dotyczącego leczenia onkologicznego – to zagadnienia, które nadały ton dyskusji podczas drugiego dnia Forum Ochrony Zdrowia w Krynicy.