Tylko nowoczesne rozwiązania - Ziuzia, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2015)
Firma Dräger pewnie kontynuuje marsz ku nowoczesności, pozostając światowym liderem w dziedzinie anestezjologii. Idee nowatorskich rozwiązań implementowane przez innych producentów sprzętu medycznego są wymiernym wskaźnikiem wiodącej roli firmy.