Piłka lekarska Rozmowa z Jackiem Jaroszewskim, lekarzem polskiej reprezentacji piłkarskiej, specjalistą ortopedii i traumatologii narządu ruchu w Szpitalu Centrum ENEL-MED - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Nie można jednoznacznie stwierdzić, że sportowcy są bardziej zdyscyplinowani niż inni pacjenci. W obu tych grupach, jak w życiu, są różni chorzy i zdarzają się oporniejsze wyjątki. Ale większość sportowców stosuje się do moich zaleceń – mówi Jaroszewski.