Zrozumieć pacjenta. Zaplanować budżet. Wykonać projekt Rozmowa z Marcinem Kulickim, prezesem Mazowieckiego Szpitala Wojewódzkiego w Siedlcach - Oleś, Marta (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Koncepcja zmian organizacyjnych powstawała od ubiegłego roku. Zarządzanie zmianą jest procesem, do którego trzeba się dogłębnie przygotować. Mając na względzie realizację usług medycznych na wysokim poziomie przy jednoczesnym spełnieniu wymagań pacjentów szpitala, zdecydowałem się przeprowadzić z pomocą firmy IRONteam audyt komunikacyjny – mówi Kulicki.