Eksperci - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2015)
Żyjemy w czasach triumfu rozumu. Dlatego dzisiaj niemal każdy chce pokazać, że za jego decyzją stoją argumenty wynikające z dogłębnej, rozumowej analizy sytuacji. Dowodem na to ma być korzystanie z rad ekspertów, którzy znają się na danej dziedzinie i podpowiadają, co jest dobrym rozwiązaniem, a co złym. Przy reformowaniu ochrony zdrowia nie jest inaczej.