Po pierwsze: kadry. Po drugie i trzecie: też kadry Rozmowa z Dariuszem Oleńskim, Menedżerem Roku 2015 w Ochronie Zdrowia w kategorii Placówki Publiczne - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Nie ma mowy o osiąganiu sukcesów bez kadry zarządzającej o wysokich kwalifikacjach, której celem nadrzędnym jest dobro organizacji. Kadry, którą menedżer swoim entuzjazmem i siłą przekonywania porwie do działania. Myślę, że powinien on mieć wiedzę ekspercką w kluczowych obszarach działalności. Praca zespołowa jest najważniejsza – mówi Oleński.