Informatyka i medycynaRozmowa z Piotrem Kościelniakiem, Liderem Roku 2015 w Ochronie Zdrowia w kategorii Media i PR - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2015)
– Z działu nauki mojej gazety największym zainteresowaniem cieszą się materiały zdrowotne, medyczne, zwłaszcza dotyczące chorób trudnych do leczenia, a dające ludziom jakąś nadzieję. Często po takich publikacjach zgłasza się wielu czytelników z różnymi pytaniami – mówi Kościelniak.