Meandry współpłacenia - Krzanowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Naczelna Rada Aptekarska ogłosiła, że jedna czwarta pacjentów rezygnuje z wykupienia przepisanych im leków, gdy dowiadują się, ile mają za nie zapłacić. Informacja smutna.