Wzrost wymagań rynkowych jest impulsem do rozwoju Rozmowa z Tomaszem Tomaszewskim, prezesem firmy IRONteam Sp. z o.o. - Oleś, Marta (Menedżer Zdrowia, 2015)
Jedną z częstych bolączek szpitali, na którą narzeka personel medyczny, jest niestawienie się pacjenta na wizytę i niepowiadomienie o tym fakcie. Moduł telefon/SMS umożliwia telefoniczne skontaktowanie się z pacjentem, wysłanie wiadomości SMS lub e-maila w celu potwierdzenia wizyty.