Sukces Roku 2015 w Ochronie Zdrowia: wielka gala na Zamku Królewskim (Menedżer Zdrowia, 2016)
W styczniu na Zamku Królewskim w Warszawie uhonorowani zostali laureaci konkursu Sukces Roku 2015 w Ochronie Zdrowie. Statuetki liderom medycyny wręczał Konstanty Radziwiłł, minister zdrowia.