Papierowe leczenie - Aleksandrowicz, Iwona Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2016)
Śledząc na bieżąco nowe akty prawne dotyczące ochrony zdrowia, nie sposób oprzeć się wrażeniu, że proporcja między udzielaniem świadczeń a ich dokumentowaniem jest coraz bardziej zachwiana. Obowiązki biurokratyczne się zwiększają, a liczba i częstotliwość zmian w prawie powodują, że łatwiej o błędy w prowadzeniu dokumentacji medycznej.