Zmieńmy prawo do świadczeń zdrowotnych - Pachciarz, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2016)
W kampanii wyborczej i już po jej zakończeniu słyszeliśmy o upowszechnieniu prawa do świadczeń zdrowotnych, czasami o przyznaniu prawa wszystkim obywatelom Polski. O cóż może chodzić i w którym kierunku będziemy zmierzać?