Powrót do przeszłości - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2016)
Ministerstwo Zdrowia poinformowało, że toczą się prace nad przywróceniem wprowadzonego przez prof. Zbigniewa Religę, a skasowanego przez Ewę Kopacz odpisu od ubezpieczenia komunikacyjnego przeznaczonego na leczenie ofiar wypadków. Przypominamy, jak to działało przed laty, i zastanawiamy się, czy takie rozwiązanie ma sens.