Wojna z rakiem - Jassem, Jacek; Kozierkiewicz, Adam; Krzakowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2016)
Resort zdrowia zapowiada zmiany w funkcjonowaniu zasad leczenia nowotworów w Polsce. W którą stronę powinna iść ewolucja? Należy stworzyć ośrodki szybkiej diagnostyki na bazie istniejących specjalistycznych placówek ochrony zdrowia, z wykorzystaniem zatrudnionych tam specjalistów.