Walka z wiatrakami - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2016)
Z uporem maniaka będę wracać do definiowania wyzwań stojących przed naszym systemem ochrony zdrowia i dobierania odpowiednich narzędzi do ich rozwiązania. Przykłady złego definiowania to najpierw komercjalizacja, a teraz dekomercjalizacja.