Teraz albo nigdy - Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2016)
Od dłuższego już czasu stoimy w Polsce przed fundamentalnym pytaniem: czy gruntownie zreformować istniejący system opieki zdrowotnej, czy też kontynuować cząstkowe i ewolucyjne zmiany?