Trzy koła dobre - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2016)
Kości zostały rzucone, minister Radziwiłł przedstawił swój program zmian w służbie zdrowia. To powrót do czasów PRL – alarmują krytycy. Czy na pewno? I czy to źle czy dobrze, i jaki w zasadzie jest ten plan?