Sztuka przetrwania w AOS - Aleksandrowicz, Iwona Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2016)
Opracowania naukowe przed publikacją są poddawane ocenie niezależnych recenzentów. Gdyby podobne procedury były stosowane w przypadku projektów aktów prawnych, zupełnie inaczej wyglądałoby uzasadnienie projektu rozporządzenia ustalającego nowe kryteria wyboru ofert, zwłaszcza w zakresie ambulatoryjnej opieki specjalistycznej.