Jazda po bandzie - Chmielecki, Łukasz (Menedżer Zdrowia, 2016)
Lekarze, rozpoczynając prywatną praktykę, najczęściej wybierają jednoosobową działalność gospodarczą. Tymczasem to najbardziej ryzykowna forma prowadzenia firmy medycznej. Warto pomyśleć o mniej ryzykownych formach działalności.