Kolejki pakietowe - Różański, Marek (Menedżer Zdrowia, 2016)
Problem kolejek pozostaje nierozwiązywalny dla kolejnych ekip. Nie działa też pakiet antykolejkowy. Prezentujemy analizę Fundacji Watch Health Care dotyczącą endokrynologii, jednego z hitów wszelkich list kolejkowych. Problem dotyczy kilku milionów pacjentów.