X Międzynarodowa Konferencja Hospital and Healthcare Management (Menedżer Zdrowia, 2016)
Tematem przewodnim tegorocznej konferencji była koordynowana ochrona zdrowia, a punktem kulminacyjnym – Polsko-Amerykański Szczyt Zdrowia. Dyskutowali przedstawiciele Ministerstwa Zdrowia, NFZ, prawnicy, menedżerowie praktycy, naukowcy oraz eksperci.