O czym milczy minister Radziwiłł - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2016)
Wraz z „założeniami” przy okazji planowanej likwidacji NFZ wrócił temat ubezpieczenia obywatelskiego, czyli tzw. ubezpieczenia na dowód. Kto zatem będzie płacił składkę?