Oczy: nie wolno lekceważyć żadnych objawów - Koblańska, Marta (Lekarz POZ, 2016)
Jakich objawów okulistycznych nie wolno lekceważyć, kiedy kierować do specjalisty i jak ważne są rutynowe badania okulistyczne – mówi dr Tomasz Grędysa z Europejskiego Centrum Zdrowego Oka w Warszawie.