Oddział otwarty - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2016)
W Polsce powoli zaczyna się szacować koszty poszczególnych chorób, a więc nie tylko samego leczenia, lecz także zasiłków chorobowych, rent i opieki społecznej. Okazuje się, że choroby psychiczne kosztują ZUS więcej, niż wynoszą wydatki NFZ na leczenie chorych. Można to zmienić.