Cuda załatwiamy od ręki - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2016)
U nas rzeczywistość jest o wiele prostsza i nie potrzebujemy szeroko zakrojonych prac analitycznych, by z bólem wykroić tych kilka czy kilkanaście procent wzrostu efektywności. U nas takie rzeczy robi się od ręki. I nie trzeba planować latami tego, co wszak można zrobić od razu.